Кошик
117 відгуків
promo_banner
+380 (50) 021-98-95
+380 (95) 473-73-27
Інтернет-магазин "Вироби з дерева"
Кошик
Топ продаж

Торцева обробна дошка з дуба. Торцеві обробні дошки. Кухонні дошки. 300*200*40

540 ₴

Показати оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
Торцева обробна дошка з дуба. Торцеві обробні дошки. Кухонні  дошки. 300*200*40
Торцева обробна дошка з дуба. Торцеві обробні дошки. Кухонні дошки. 300*200*40Готово до відправки
540 ₴
+380 (50) 021-98-95
менеджер з продажу
  • +380 (95) 473-73-27
    керівник
+380 (50) 021-98-95
менеджер з продажу
  • +380 (95) 473-73-27
    керівник
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Торцева обробна дошка – це дошка, в якій волокна дерева розташовані перпендикулярно ріжучої поверхні, а не паралельно, як у звичайних обробних дошках.

Більшість професійних кухарів використовують саме торцеві обробні дошки. Чому? Цьому є кілька пояснень:

1. Торцева поверхня деревини більш міцна і довговічна. Твердість торцевої поверхні деревини майже в півтора рази перевищує твердість бічної поверхні. Наприклад, у дуба твердість торцевої поверхні становить 622 кгс/кв. див., твердість поверхні радіального розрізу – 521 кгс/кв. див., а тангентального розрізу – 463 кгс/кв. див.;

2.  При використанні торцевої дошки ножі довше залишаються гострими і вимагають рідкішого заточування. Волокна деревини розташовані перпендикулярно поверхні різу, і лезо ножа розсуває волокна. При використанні звичайної дошки ніж просто перерізає волокна, що призводить до більш швидкого затуплення ножа. Для професійних кухарів, яким доводиться точити ножі кілька разів на день, це має велике значення

  

3. Зрозуміло, що при багаторазових різи волокна перерізаються в декількох місця, і мікроскопічні частини деревини потрапляють у їжу. Саме тому всі звичайні дошки помітно «прорізані» в центрі. А шлунок людини не дуже пристосований до перетравлювання целюлози;

4. Торцева дошка менш схильна до зараження бактеріями, оскільки волокна після реза «замикаються», а покриття маслом захищає від проникнення бактерій всередину волокон. В боковій дошці після кожного реза волокна перерізаються, і бактерії вільно потрапляють всередину волокон. І в цілому дерев'яні дошки більш гігієнічні, ніж пластикові або скляні.

Рекомендації до використання торцевих обробних дощок:

· Дошку потрібно змащувати мінеральним маслом . Процедуру слід повторювати тричі на рік

Дошку не можна тримати довгий період часу у воді, а також не можна мити в посудомийній машині · Дошку потрібно мити теплою водою і сушити в позиції, щоб вона висихала з обох боків одночасно ·          Дошкою не рекомендується накривати гарячі (паруючі) страви Зазначимо, що виконання цих рекомендацій істотно збільшать термін служби торцевих кухонних дощок, відповідно принесе вам ще більше задоволення!

·  Розміри; 30*20*4см      

Дошка оброблена лляним маслом на основі бджолиного воску.


 
Характеристики
Основні
ФормаПрямокутна
МатеріалДерево
Довжина300 мм
Ширина200 мм
Товщина40 мм
Країна виробникУкраїна
Додаткові характеристики
Підходить для миття в посудомийній машиніНі
Користувальницькі характеристики
Виробниквласне виробництво
Інформація для замовлення
  • Ціна: 540 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner