Кошик
141 відгук
promo_banner
+380 (50) 021-98-95
+380 (95) 473-73-27
Інтернет-магазин "Вироби з дерева"
Кошик

Кухонна торцева обробна дошка з дуба. Торцеві обробні дошки. 370*300*40

1 000 ₴

Показати оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
Кухонна торцева обробна дошка з дуба. Торцеві обробні дошки. 370*300*40
Кухонна торцева обробна дошка з дуба. Торцеві обробні дошки. 370*300*40Готово до відправки
1 000 ₴
+380 (50) 021-98-95
менеджер з продажу
  • +380 (95) 473-73-27
    керівник
+380 (50) 021-98-95
менеджер з продажу
  • +380 (95) 473-73-27
    керівник
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Торцева обробна дошка – це дошка, в якій волокна дерева розташовані перпендикулярно ріжучої поверхні, а не паралельно, як у звичайних обробних дошках.

Більшість професійних кухарів використовують саме торцеві обробні дошки. Чому? Цьому є кілька пояснень:

1. Торцева поверхня деревини більш міцна і довговічна. Твердість торцевої поверхні деревини майже в півтора рази перевищує твердість бічної поверхні. Наприклад, у дуба твердість торцевої поверхні становить 622 кгс/кв. див., твердість поверхні радіального розрізу – 521 кгс/кв. див., а тангентального розрізу – 463 кгс/кв. див.;

2. При використанні торцевої дошки ножі довше залишаються гострими і потребують більш рідкісною заточування. Волокна деревини розташовані перпендикулярно поверхні реза, і лезо ножа як би розсовує волокна. При використанні звичайної дошки ніж просто перерізає волокна, що призводить до більш швидкого затуплению ножа. Для професійних кухарів, яким доводиться точити ножі кілька разів в день, це має велике значення;

3. Зрозуміло, що при багаторазових різи волокна перерізаються в декількох місця, і мікроскопічні частини деревини потрапляють у їжу. Саме тому всі звичайні дошки помітно «прорізані» в центрі. А шлунок людини не дуже пристосований до перетравлювання целюлози;

4. Торцева дошка менш схильна до зараження бактеріями, оскільки волокна після реза «замикаються», а покриття маслом захищає від проникнення бактерій всередину волокон. В боковій дошці після кожного реза волокна перерізаються, і бактерії вільно потрапляють всередину волокон. І в цілому дерев'яні дошки більш гігієнічні, ніж пластикові або скляні.

Рекомендації до використання торцевих обробних дощок:

· Дошку потрібно змащувати мінеральним маслом . Процедуру слід повторювати тричі на рік

· Дошку не можна тримати довгий період часу у воді, а також не можна мити в посудомийній машині

· Дошку потрібно мити теплою водою і сушити в позиції, що б вона висихала з обох боків одночасно

· Дошкою не рекомендується накривати гарячі (паруючі) страви

Зазначимо, що виконання даних рекомендацій, істотно збільшать термін служби торцевих кухонних дощок, відповідно принесе вам ще більше задоволення!

Розміри: 370*300*40мм

Дошка оброблена лляним маслом на основі бджолиного воску.

 
Характеристики
Основні
Товщина40 мм
ВиробникВласне виробництво
Довжина340 мм
Країна виробникУкраїна
МатеріалДерево
ФормаПрямокутна
Ширина240 мм
РучкаНемає
Користувальницькі характеристики
ручкифрезерування ручок
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner