Кошик
119 відгуків
promo_banner
+380 (50) 021-98-95
+380 (95) 473-73-27
Інтернет-магазин "Вироби з дерева"
Кошик

Кухонні торцева обробна дошка з дуба. Торцеві обробні дошки. 340*250*40

770 ₴

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Кухонні торцева обробна дошка з дуба. Торцеві обробні дошки. 340*250*40
Кухонні торцева обробна дошка з дуба. Торцеві обробні дошки. 340*250*40В наявності
770 ₴
+380 (50) 021-98-95
менеджер з продажу
  • +380 (95) 473-73-27
    керівник
+380 (50) 021-98-95
менеджер з продажу
  • +380 (95) 473-73-27
    керівник
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Торцева обробна дошка – це дошка, в якій волокна дерева розташовані перпендикулярно ріжучої поверхні, а не паралельно, як у звичайних обробних дошках.

Більшість професійних кухарів використовують саме торцеві дошки. Чому? Цьому є кілька пояснень:

1.      Торцева поверхня деревини більш міцна та довговічна. Твердість торцевої поверхні деревини майже в півтора рази перевищує твердість бічної поверхні. Наприклад, дуб твердості торцевої поверхні становить 622 кгс/кв.см., твердість поверхні радіального розрізу – 521 кгс/кв.см., а тангентального розрізу – 463 кгс/кв.см.;

2.      При використанні торцевої дошки ножі довше залишаються гострими і потребують більш рідкого заточування. Волокна деревини розташовані перпендикулярно поверхні різу, і лезо ножа розсуває волокна. При використанні звичайної дошки ніж просто перерізає волокна, що призводить до більш швидкого затуплення ножа. Для професійних кухарів, яким доводиться точити ножі кілька разів на день, це має велике значення;

3.      Зрозуміло, що при багаторазових різах волокна перерізаються в декількох місцях, і мікроскопічні частини деревини потрапляють у їжу. Саме тому всі звичайні дошки помітно прорізані в центрі. А шлунок людини не дуже пристосований до перетравлення целюлози;

4.      Торцева дошка менш схильна до зараження бактеріями, оскільки волокна після різу «змикаються», а покриття олією захищає від проникнення бактерій усередину волокон. У бічній дошці після кожного різання волокна перерізаються, і бактерії вільно потрапляють усередину волокон. І загалом дерев'яні дошки більш гігієнічні, ніж пластикові або скляні.

Рекомендації щодо використання торцевих обробних дощок:

· Дошку потрібно змащувати мінеральною олією. Процедуру слід повторювати тричі на рік

·          Дошку не можна тримати довгий період часу у воді, а також не можна мити в посудомийній машині

· Дошку потрібно мити теплою водою і сушити в позиції, щоб вона висихала з обох боків одночасно

·          Дошкою не рекомендується накривати гарячі (паруючі) страви

Зазначимо, що виконання цих рекомендацій істотно збільшать термін служби торцевих кухонних дощок, відповідно принесе вам ще більше задоволення!

Розміри: 340*250*40мм

Дошка оброблена лляним маслом на основі бджолиного воска.

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
ФормаПрямокутна
МатеріалДерево
Довжина340 мм
Ширина250 мм
Товщина40 мм
РучкаНемає
Країна виробникУкраїна
Користувальницькі характеристики
ручкифрезерування ручок
Інформація для замовлення
  • Ціна: 770 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner