Кошик
105 відгуків
promo_banner
+380 (50) 021-98-95
+380 (95) 473-73-27
Інтернет-магазин "Вироби з дерева"
Кошик

Кухонна торцева обробна дошка з дуба. Торцеві обробні дошки. 280*205*40

515 ₴

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Кухонна торцева обробна дошка з дуба. Торцеві обробні дошки. 280*205*40
Кухонна торцева обробна дошка з дуба. Торцеві обробні дошки. 280*205*40В наявності
515 ₴
+380 (50) 021-98-95
менеджер з продажу
  • +380 (95) 473-73-27
    керівник
+380 (50) 021-98-95
менеджер з продажу
  • +380 (95) 473-73-27
    керівник
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Торцева обробна дошка – це дошка, в якій волокна дерева розташовані перпендикулярно ріжучої поверхні, а не паралельно, як у звичайних обробних дошках.

Більшість професійних кухарів використовують саме торцеві обробні дошки. Чому? Цьому є кілька пояснень:

1. Торцева поверхня деревини більш міцна і довговічна. Твердість торцевої поверхні деревини майже в півтора рази перевищує твердість бічної поверхні. Наприклад, у дуба твердість торцевої поверхні становить 622 кгс/кв. див., твердість поверхні радіального розрізу – 521 кгс/кв. див., а тангентального розрізу – 463 кгс/кв. див.;

2. При використанні торцевої дошки ножі довше залишаються гострими і потребують більш рідкісною заточування. Волокна деревини розташовані перпендикулярно поверхні реза, і лезо ножа як би розсовує волокна. При використанні звичайної дошки ніж просто перерізає волокна, що призводить до більш швидкого затуплению ножа. Для професійних кухарів, яким доводиться точити ножі кілька разів в день, це має велике значення;

3. Зрозуміло, що при багаторазових різи волокна перерізаються в декількох місця, і мікроскопічні частини деревини потрапляють у їжу. Саме тому всі звичайні дошки помітно «прорізані» в центрі. А шлунок людини не дуже пристосований до перетравлювання целюлози;

4. Торцева дошка менш схильна до зараження бактеріями, оскільки волокна після реза «замикаються», а покриття маслом захищає від проникнення бактерій всередину волокон. В боковій дошці після кожного реза волокна перерізаються, і бактерії вільно потрапляють всередину волокон. І в цілому дерев'яні дошки більш гігієнічні, ніж пластикові або скляні.

Рекомендації до використання торцевих обробних дощок:

· Дошку потрібно змащувати мінеральним маслом . Процедуру слід повторювати тричі на рік

· Дошку не можна тримати довгий період часу у воді, а також не можна мити в посудомийній машині

· Дошку потрібно мити теплою водою і сушити в позиції, що б вона висихала з обох боків одночасно

· Дошкою не рекомендується накривати гарячі (паруючі) страви

Зазначимо, що виконання даних рекомендацій, істотно збільшать термін служби торцевих кухонних дощок, відповідно принесе вам ще більше задоволення!

Розміри: 280*205*40мм

Оброблена лляним маслом на основі бджолиного воску.

 
Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
ФормаПрямокутна
МатеріалДерево
Довжина280 мм
Ширина205 мм
Товщина40 мм
РучкаЄ
Країна виробникУкраїна
Додаткові характеристики
Підходить для миття в посудомийній машиніНі
Користувальницькі характеристики
ручкифрезерування для ручок
Інформація для замовлення
  • Ціна: 515 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner